Beoordelingen van Patty’s Burgers and Fries Amsterdam

Recente recensies van Patty’s Burgers and Fries Amsterdam

5 sterren na 84 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn partner en ik hadden vol vertrouwen een bestelling geplaatst vanuit het G-hotel bij deze eettent. Er werd lovend over gesproken dus wij hebben zonder enige twijfels de bestelling geplaatst. De bezorging kwam ongeveerd rond de aangegeven tijd. Echter ontbrak meer dan de helft van de bestelling . ongeveer 2 a 3 min na het ontvangen ontdekte wij dit en heb ik meteen gebeld met jullie .. Ik heb vriendelijk en correct uitgelegd wat het geval was en aangegeven wat er miste uit de bestelling . De eerste heer aan de telefoon was nog vrij beleefd. Plots werd de telefoon over genomen door een Dame die mij wijs maakte dat zij persoonlijk mijn bestelling had ingepakt en dat zij 100% zeker wist dat wij alles hadden. Dit was absoluut niet het geval. Er zat een nare toon in haar uitspraken. Zij gaf mij het gevoel alsof ik loog en dat mijn bestelling wel zou kloppen terwijl dit niet het geval was!! heel raar vond ik dat ! de bestelling is uiteindelijk wel correct na geleverd maar het heen en

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weeer goeie shit! Dik tevreden

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zo lekker dat ik twee dagen achter elkaar heb besteld. Succes met jullie onderneming!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Patty’s crunchy chicken burger en Chicago hotdog waren heerlijk. De fries was lekker krokant! Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgster was overigens een lieve dame!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEEEEERLIJKKK!!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke juicy burgers en de portie loaded fries is zo groot, daar kunnen 2 personen van eten. De hotdogs waren uitverkocht en ik kreeg als compensatie een andere side naar keuze. Goede service 👍🏾👍🏾

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de BBQ pulled chicken fries besteld, en oprecht: deze waren heerrrrlijk. Ik haal 'em sowieso standaard, maar heb er nooit wat over geschreven, dus bij deze wel nu. De waffle fries waren -zoals gewoonlijks- heerlijk crunchy, de portie was lekker groot en had een rijke lading aan toppings. Extra pluspuntje nog was de lieve bezorgster die het eten kwam brengen haha. Kortom, ik raad het aan. Moge Allah jullie rizq vermeerderen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Lieve meid die het eten kwam brengen. Erg klantvriendelijk over de telefoon ook. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke crispy chicken burger op! Vult goed! Hier kom ik zeker terug! Hele goeie service ook, en heel vriendelijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van het eten😍

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hopi bon

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Ze gaan ons heel vaak terugzien, succes in jullie nieuwe pand.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer dat ik een bestelling afhaal. Heerlijke loaded fries besteld en zelfs een dessert gekregen van het huis! Erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. Bestelling kon tijdig worden afgehaald, waarbij ik zelfs telefonisch op de hoogte werd gehouden. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier zal bestellen!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn top!! Iedereen aan te raden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger! Lekker eten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

burgers toppie, friet heel nat en vettig, buffalo wings droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wejooooo kapot lekker haha ! Patat beetje plain alleen toch maar burger goeie goeie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Garnalen waren perfect gebakken! De loaded Fries zijn voor betaling vatbaar.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, alleen bij het eten zowel als bij bezorgen en zelf ophalen lange levertijd/wachttijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super aardige medewerkers. Wegens het vasten mocht ik mijn bestelling eerder ophalen dan gepland, top service! En de burgers waren overheerlijk😍

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb echt lekker gegeten de Fries was niet heel warm maar wel lekker en in plaats van garnaal en kip heb ik alleen garnaal gekregen dat was wel jammer.Aan de burger heb ik niks op aan te merken dat was heel lekker ! Verder kan ik wel als tip meegeven doe er extra servetjes bij.Wij hebben het in de auto moeten eten en servet letterlijk moeten delen. En met je heerlijk kaassaus is dat niet genoeg !

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt geweldig. Goed op smaak en prima porties! Helaas waren ze de frietjes wel vergeten..

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste burger die ik ooit heb gegeten, de crispy chicken. Echter viel de shrimp fries wel zwaar tegen, zat weinig in voor zo’n prijs en smaak viel ook tegen. Maar voor de burger kom ik zeker terug!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de shrimp Fries was super lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij Patty’s besteld, ondanks de drukke dag ging de bestelling redelijk vlot. De burger en waffels waren heerlijk, wij komen zeker terug. Aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht echt dat dit vast weer zo een overgehyped tent was maar woow dit was echt verassend lekker. Ik ben Fan!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Dankjulliewel. Ik heb genoten, nogmaals mijn complimenten aan de chef!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In tijden niet zo erg genoten als vandaag! Alles was perfect. De kip was schoon en lekker mals, de broodjes waren super zacht en de pulled chicken fries waren goed op smaak gemaakt. Alles was boven mijn verwachtingen. Zeker een aanrader.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. Ga er zeker nog een keer wat bestellen alleen jammer van dat het wat langer duurde online werd aangegeven dat ik 17.30 kon afhalen maar heb gewacht tot 1800. Hoop dat daar aan gewerkt word.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam heerlijk warm aan en snel! Ga zeker vaker bestellen. Ook vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, alleen voor mij een beetje te zout

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk alleen wel heel lang moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zeggen happy wife happy life en mijn vrouw was heel happy met het eten dus ik ook😂 De burgers waren echt heerlijk en die pulled chicken waffle fries waren ook echt lekker! Als ik mijn vrouw gelukkig wil houden dan bestel ik vaker bij jullie dus tot morgen 😂

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wel echt lekker maar super veel had de helft moeten weggooien zonde van het eten en van het geld anyway hoop dat er kleinere porties beschikbaar zijn in de toekomst en jullie bezorgers mogen er wel wezen hoor echte mooiboys groetjessssss

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker maar de wachttijden voor afhaal zijn veel te lang :(

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Cheeseburger en friet was super lekker! Ik ga hier vaker bestellen 😍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers medium gebakken met echte ambachts brood. Top services en een vriendelijke koerier!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en top service! Vriendelijk personeel en erg behulpzaam, maar nog belangrijker was de kwaliteit van het eten. Het ziet er niet alleen lekker uit, maar het smaakt ook super lekker! Beter dan verwacht en zeker een aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan. De shrimp fries en de kip burger waren mijn favoriet. Tot de volgende bestelling !!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk genoten van het eten. De porties waren precies goed en de smaken ook erg goed gecombineerd. Het was lekker warm, goed verpakt en perfecte service. Werd netjes gebeld bij afleveren door hele vriendelijke man. Ik zal zeker terugkomen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het was heerlijk! Mooi op tijd, alles was warm en de porties waren enorm! Volgende keer de burgers proberen. Keep up the good work. Ik was erg gecharmeerd van hoe alles verpakt was met leuke Patty stickers! Eindelijk iemand die weet hoe het werkt ;).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker. Grote burger. Vol smaak. Kip was echt crunchy. Wafel friet ook lekker. Voor herhaling vatbaar!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag de loaded shrimp fries besteld een patty’s crunchy chicken burger en de avocado burger. Ook had mijn vriendin de build your own fries met alleen kaas sauce. Het was allemaal echt heerlijk. Voor de vegans onder ons was die avocado burger echt THE BOMB. Het kwam heerlijk warm aan, lekker gekruid en de kaassauce was gewoon te smeuïge voor het leven. Ik ga 100% nog eens bestellen!!! De bezorger was ook super vriendelijk en ik had een hele leuke jongen man aan de telefoon die nog vriendelijker was!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk en warm nog. duurde wel wat langer dan aangegeven maar het was het wachten waard.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste burger ever!! En een super vriendelijke service

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste x gegeten en het eten was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm. ga hier vaker bestellen. Milkshakes zijn ook errug lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun burgers zijn heerlijk! Veel saus, maar heerlijk:) Vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Ook de sweet potatoes met garnalen is een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren overheerlijk. Boven mijn verwachting. Erg mals en rijk gevuld. Als extraatje zijn de verpakkingen leuk voor foto s op social media :):)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HEEEEERLIJKKKK!!! Ik kreeg zelfs een gratis brownie. Ik heb genoten! 10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De burgers en loaded fries zijn heerlijk!! De bbq beefburger was het lekkerst! De kipburger vond ik iets missen. De loaded fries zijn hemels lekker!! Oh en de shakes zijn ook zeker aan te raden, niet machtig zoals ze eruit zien. Wat echt minder bij ons was, ondanks wij van tevoren hadden besteld voor afhaal, wij langer dan een half uur moesten wachten. Wellicht hadden ze de bestelling over het hoofd gezien, want super druk leek het niet.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal vanuit Rotterdam gekomen & het was het echt waard!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service, bestelling werd naar de auto gebracht. Kregen er zelfs een super lekkere gratis chocolademilkshake bij, zomaar. De “bezorger” was ontzettend vriendelijk. En dan het eten, wauw!!! Veel meer dan je verwacht en heeeeerlijk, echt mijn geld waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Shrimp fries was gru-uw-elijkkk!!! Op naar volgende bestellingenn!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker! Heel erg klantvriendelijk en zeker voor herhaling vatbaar 💕💕

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en vers eten en wat een lieve bezorger!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 5 minuten eerder dan de aangegeven bezorgtijd, dus dat was netjes. Het eten was ook nog wel een beetje warm voordat het aankwam dus dat was ook goed. We hadden 2 keer shrimp loaded fries besteld, waarvan eentje extra spicy en eentje normaal. Er was eenmaal bezorgd niet aangegeven welke spicy was en welke niet. Je kon dit ook niet zien. Daarnaast waren er in beide porties gering aantal shrimps aanwezig voor de prijs . Het eten was verder wel smaakvol, maar volgende keer graag dus meer shrimp aangezien je daar ook voor betaald!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke beefburger met bbq saus. Zeker een aanrader

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en ben absoluut tevreden! Het eten was top en de bezorging was ook nog eens op tijd! Je krijgt zeer zeker waar voor je geld. Al met al een top zaak! Mijn complimenten :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker alleen zo jammer dat mijn hotdog zo koud was aangekomen niet eens lauw maar echt koud en dat voor die prijs echt heel jammer, vooral omdat jullie eten echt lekker was

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw dit was echt heeerlijk!! Een aanrader!! Lekker , vers perfect

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wafelfriet met pulled chicken was erg lekker maar voor dat bedrag had de portie wel iets groter gemogen . De pounder burger had een lekkere saus maar het vlees zelf vond ik beetje tegenvallen helaas: qua smaak maar ook qua hoe t eruitzag. Als extraatje nav een fooi die ik had gegeven kreeg ik mozarellasticks gratis; dat vond ik superattent en klantvriendelijk van Patty's. Tussen bestellen en bezorging zat een half uur dus dat was ook top! Ben zeker van plan om nog een aantal andere gerechten te proberen, o.a. friet met shrimp hopelijk dan een iets grotere portie 😁😉

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en overheerlijke cinnabon

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was super koud Friet was erg lekker en milkshake strawberrie ook!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Loaded fries zijn mijn favoriet, zeker een aanrader.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. 👍🏻

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER LEKKER! zeker voor herhaling vatbaar !

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zeer snel, kwaliteit en service op een zeer hoog niveau. Kortom zeer lekker burgers vele bedrijven kunnen veel leren van Patty’s Burgers and Fries. Ik kom zeker nog een x terug en is zeker aan te raden zonder twijfels.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had hier en daar beetje veel zout maar verder....niks op aan te merken, zowel bereiding als bezorging waren top supersnel en superlekker!! Bestel heel vaak eten maar dit is echt een aanrader.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WOW, heerlijk eten. Geweldige sausjes, eten kwam warm aan & alles ziet er echt top uit. Very american vibe. Loaded fries en hotdog echt een aanrader!! En de oreo shake was 🤤