Beoordelingen van Patty’s Burgers and Fries Amsterdam

Recente recensies van Patty’s Burgers and Fries Amsterdam

5 sterren na 200 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit !! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was super lekker maaaaar bij de hotdog is er meer brood dan hotdog... wellicht een idee om te kijken of er een iets kleiner formaat broodje kan worden gebruikt.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste burgers die ik ooit heb gegeten!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Antwerpen tot naar Amsterdam voor de lekkerste burgers!!!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK ETEN !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshakes beter naar smaak verwacht(Het vanille smaak kon meer toegenomen worden), en mozzarellasticks waren snel droog binnen. Toch bedankt maar andere keer beter

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burger die ik heb gegeten, zeker een aanrader!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen Kaassaus ontvangen wel voor betaald

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord HEERLIJK!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk eten! Leuk personeel

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Met tranen in mn ogen genoten van deze heerlijke tent!! Wauw wauw wauw, crispy chicken hoor ik nog dagelijks door mn hoofd suizen! Garnalen wafelfriet en hemelse charme overwelmde mn mondje. Heren go on!!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er binnen het uur, zoals aangegeven. Hotdog en burger van goede kwaliteit. Erg lekker gegeten op onze junkfood night.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het wachten en 200km rijden zeker helemaal waard! Je proeft dat de burgers met liefde en passie gemaakt zijn. De dynamite shrimp loaded fries was overigens echt het parade paardje van hun menu!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry Sorry Sorry Sorry maar tijdens het bijten op mijn burger lekker het wel alsof ik op stukjes zand beet!!!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten! Zeker van herhaling vatbaar.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk eten, rijdt hier altijd een uur voor om jullie eten te bestellen 😍

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

In tijden niet zo goed gegeten in Amstedam. BBQ Pulled Chicken fries zijn zeker een aanrader en het proberen waard. Prijs verhouding met het eten klopt ook helemaal.😊

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. Passie en liefde is te proeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loaded Fries was heerlijk burger iets minder saus past niet echt bij de kipburger naar onze mening maar niet slecht. Zal volgende x alleen voor de loaded Fries gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Een nieuwe concept wat we nog niet kende. We komen zeker nog terug :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik hier bestelde en er ging gelijk iets fout wat daarna wel goed is opgelost, door het alsnog te brengen en iets extra’s er bij te doen. Voor de rest was het eten erg lekker en grote porties! Iedereen had genoeg te eten. Wel iets aan de dure kant maar ik zou wel nog een keer bestellen. En ohja, bezorging was ook echt op tijd en al mijn collega’s vonden hem een lekkerding. Okeeee bedankt he doeg HAHA

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede grote burgers en loaded fries

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Cheesy hot dog en bacon burger is een aanrader. Dat geldt ook voor de sweet potato fries, alleen ontbrak hierbij de truffle mayo. We hadden gelukkig de cheesy saus voor de burger besteld en dat gebruikt als saus.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en erg lekker eten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker! Goeie service.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijden, maar de burgers zijn het absoluut waard. Cheeseburger is zeker een aanrader!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde langer dan de bedoeling was. En ondanks dat ik had aangegeven met 50 Euro te betalen, is het in hun systeem terecht gekomen als gepast (dus misschien even checken wat daar mis ging). Maar desondanks zeker de moeite waard. De burger en de fries waren beiden heerlijk. Ik ga er zeker weer bestellen!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super super super lekker. Bedankt!!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker, goeie burger helemaal waard beetje zelfde niveau als fiveguys. Ga hier vaker bestellen.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een top service! Ik stond voor de deur en moest volgens de website een uur wachten maar omdat mijn bestelling niet groot was hebben ze het direct gemaakt en overhandigd! 5sterren!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super service. Echt een aanrader

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Shut up and take my money. Duur maar elke euro waard jullie overtreffen me verwachtingen keer op keer weer. Wel 1 sausje vergeten waar ik voor heb betaald

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk vooral de shrimps en milkshake, heb daarvan genoten. Bedankt voor de snelle service en goed alles ingepakt!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgerkoning en dynamite shrimp 👌🏻 wat een gezellige sfeer op de parkeerplaats for all the single ladies!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten top burgers zekere aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service! Grote portie en heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en ooh wat veeel! Het smaakte heerlijk en zag er super goed uit. Alles zat netjes verpakt en er zat bestek bij! Je krijgt waar voor je geld en ze zorgen dat ze kwaliteit van eten leveren. Topp

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Ook veel. Super fijn dat het ook naar de auto werd gebracht & personeel was superrr lieff! Wij komen vanuit Groningen, dus de volgende keer komen we weer :)

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is echt geweldig, super vriendelijk personeel en mijn bezorgprobleem bij Uber Eats werd super goed opgelost. Ook de meest vriendelijke bezorger ooit gehad! Verder was de burger heeeerlijk. Frietjes en uienringen wel taai geworden onderweg.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

OMG dynamite shrimps ala P.F. Chang Burger was juicy cheezy, bubble waffle hadden we alleen met fruit en nootjes genomen want we zaten vol van het eten. Heerlijk eten en bezorger die het eten kwam brengen ook enorm vriendelijk!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

S U P E R service!! Eten was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was HEERLIJK en de service was MEER DAN TOP!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loaded fries ware heerlijk en royaal gevuld met shrimps. En de burgers waren ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en je raakt snel vol helaas was Mijn milkshake gevallen daar deden ze helemaal niet moeilijk om en kreeg gewoon een nieuwe dikke aanrader

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wou dat ik dit meer dan 5 sterren kon geven. Allereerst geweldige service. Ik en mijn vriendinnen zijn van Den Haag hierheen gereden. We hadden online besteld, hoewel dat wel een tijdje duurde werd ons meteen na bestellen gebeld om dit te vertellen zodat we op de hoogte waren gehouden omdat het hartstikke druk was. Over de telefoon super lief en vriendelijk, en ook gewoon dat je word gebeld dat het eventueel langer kan duren zodat je het weet gebeurt gewoon nooit. Hadden we het eten, hele lieve jongen echt he deserves a raise! Super vriendelijk! Maar het eten was echt het wachten waard. We hadden loaded shrimp fries, 2 chicken burgers, een cheesy bacon burger, mozzarella sticks en cheese chili nuggets and churros genomen. Alles was nog lekker warm, maar als ik zeg dat ik nog nooit zo iets lekkers heb gegeten. Alles was stuk voor stuk om je vingers bij af te likken, grote porties, en ook nog voor dat bedrag, heerlijke zachte broodjes, waffle fries waren verrukkelijk. Zo vullend oo

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Oh my god, had nog noooit zulke lekkere burgers gegeten

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal schrijf ik nooit recensie, maar dit is het wel waard. Inmiddels vier keer besteld hier in de afgelopen 3 weken. En ben nog geen een keer teleurgesteld. Elke keer heel lekker. Medewerker zijn vriendelijk aan de telefoon en de bezorgers zijn ook heel lief.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en friet, ook snel bezorgd

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fries with shrimp where amazing, got a box off normal fries with that without asking and that was nice and crispy too! Everything was warm and fresh and got delivered with an hour just like they sad. All thanks too Amy and her team ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het eten was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten niks over te zeggen Alleen komt vaker voor weinig servetjes

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

ETEN WAS GEWELDIG!! Personeel ook top en geduldig, onddanks dat ik ze heb gestalkt voor me eten. Rij regelmatig van Rotterdam om van jullie eten te genieten! Keep on going guys

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en geweldig eten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10 tevreden vol

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was perfect. Heerlijk gegeten, alles nog warm en de bezorging ook telkens perfect op tijd.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers, wings en strips besteld. Alles was heerlijk en heet. The place to be voor burgers!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppers. Snelle service en lekker warm ontvangen👌🏽

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en het eten was ook precies op tijd! Service is altijd top bij jullie, bedankt.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! En top service !! ❤️

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de service was top. De bezorgers waren enorm vriendelijk gewoonweg top!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service hele lieve vriendelijke jongen die het eten naar de autos brengt. Dit was onze eerste keer maar zeker niet de laatste!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was HEERLIJK! Wij hadden dynamite shrimps side, surf ‘n turf burger met bacon en loaded fries. Jullie burger brood is zoooo fluffy, prijs kwaliteit verhouding 10/10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam hier via een collega (zwager van de eigenaar). Ik heb een aantal burgers gegeten bij verschillende plekken, maar Patty’s steekt ver boven iedereen uit. Complimenten en ga zo door!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker voor het eerst besteld!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De patty’s shrimp fries was super lekker! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar 🤩🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zeer vriendelijke mensen! Burgers waren echt verrukkelijk en raad het zeker aan :P.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Ook de bezorging was lekker op tijd. Helaas had ik wel een kinder bueno koekje besteld maar een m&m koekje gekregen. Dat vond ik wel heel jammer.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit zijn dr beste burgers die ik ooit heb gegeten! Aardige mensen, en echt waar voor je geld!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten lekker niet te duur en snel gemaakt

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk top service en een hele leuke kaartje erbij !!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Heel lekker

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten van hoge kwaliteit.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had alles zonder uien gevraagd maar ik kreeg met uien Maar voor de rest was het lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de double cheese burger genomen en die was erg boven verwachting. Goed stuk vers vlees, lekker veel kaas en een erg lekker sausje. Je proeft dat het echt met liefde is gemaakt. Super bedankt Pattys en tot snel weer!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten lekker op tijd!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere burgers en friet en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo ontzettend lekker en juicy en perfect gewoon! Volgende week kom ik weer langs. My new go to place for burgers en fries 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service! Het eten is voortreffelijk !! Addictive & super leuk verpakt

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loved it!!! Dynamite shrimps so dynaaaaa

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere burger echter was de beef een beetje aan de magere kant, mag wat voller

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bij Patty's besteld. We hadden 2 chicken burgers genomen (de populairste) en de loaded fries met pulled chicken. Het was HEER-LIJK. Super smaakvol! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb jullie meteen aangeraden bij vrienden :)

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren zeer goed, beter dan bij de concurrentie. Milkshakes zagen en smaakte goed. Verpakking was creatief en van hoge kwaliteit. Overall een zeer goede ervaring en kom hier zeker terug

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke medewerkers en snel geholpen! Burgers waren lekker, niks te klagen 😁

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

👍🏻👍🏻

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wieeeee heeeeftt deze burgers gemaakt. Broer dit is gewoon loveeeeee, wajoooooowwww

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en warm verpakt, geïnvesteerd in packaging en het was heerlijk! Vriendelijke bezorger 👍🏻

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Echt van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ik tien sterren kon geven had ik dat gedaan... Woorden schieten tekort hoe lekker het is & super service!! Wij komen hier zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FOOD WAS GOOOD! Lekker gekruid en lekker van smaak. Je zit er ook heerlijk vol van

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allahuma barik, die chicken burgers waren heerlijk. Zeker een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk echt een aanrader!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top service!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had de dynamite shrimp, waffle fries met shrimp en de kipburger. was binnen de aangegeven tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, royale porties en alles was lekker !

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weeer goeie shit! Dik tevreden

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zo lekker dat ik twee dagen achter elkaar heb besteld. Succes met jullie onderneming!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Patty’s crunchy chicken burger en Chicago hotdog waren heerlijk. De fries was lekker krokant! Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgster was overigens een lieve dame!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEEEEERLIJKKK!!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke juicy burgers en de portie loaded fries is zo groot, daar kunnen 2 personen van eten. De hotdogs waren uitverkocht en ik kreeg als compensatie een andere side naar keuze. Goede service 👍🏾👍🏾

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de BBQ pulled chicken fries besteld, en oprecht: deze waren heerrrrlijk. Ik haal 'em sowieso standaard, maar heb er nooit wat over geschreven, dus bij deze wel nu. De waffle fries waren -zoals gewoonlijks- heerlijk crunchy, de portie was lekker groot en had een rijke lading aan toppings. Extra pluspuntje nog was de lieve bezorgster die het eten kwam brengen haha. Kortom, ik raad het aan. Moge Allah jullie rizq vermeerderen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Lieve meid die het eten kwam brengen. Erg klantvriendelijk over de telefoon ook. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke crispy chicken burger op! Vult goed! Hier kom ik zeker terug! Hele goeie service ook, en heel vriendelijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van het eten😍

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hopi bon

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Ze gaan ons heel vaak terugzien, succes in jullie nieuwe pand.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer dat ik een bestelling afhaal. Heerlijke loaded fries besteld en zelfs een dessert gekregen van het huis! Erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. Bestelling kon tijdig worden afgehaald, waarbij ik zelfs telefonisch op de hoogte werd gehouden. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier zal bestellen!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn top!! Iedereen aan te raden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger! Lekker eten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

burgers toppie, friet heel nat en vettig, buffalo wings droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wejooooo kapot lekker haha ! Patat beetje plain alleen toch maar burger goeie goeie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Garnalen waren perfect gebakken! De loaded Fries zijn voor betaling vatbaar.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, alleen bij het eten zowel als bij bezorgen en zelf ophalen lange levertijd/wachttijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super aardige medewerkers. Wegens het vasten mocht ik mijn bestelling eerder ophalen dan gepland, top service! En de burgers waren overheerlijk😍

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb echt lekker gegeten de Fries was niet heel warm maar wel lekker en in plaats van garnaal en kip heb ik alleen garnaal gekregen dat was wel jammer.Aan de burger heb ik niks op aan te merken dat was heel lekker ! Verder kan ik wel als tip meegeven doe er extra servetjes bij.Wij hebben het in de auto moeten eten en servet letterlijk moeten delen. En met je heerlijk kaassaus is dat niet genoeg !

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt geweldig. Goed op smaak en prima porties! Helaas waren ze de frietjes wel vergeten..

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste burger die ik ooit heb gegeten, de crispy chicken. Echter viel de shrimp fries wel zwaar tegen, zat weinig in voor zo’n prijs en smaak viel ook tegen. Maar voor de burger kom ik zeker terug!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de shrimp Fries was super lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij Patty’s besteld, ondanks de drukke dag ging de bestelling redelijk vlot. De burger en waffels waren heerlijk, wij komen zeker terug. Aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht echt dat dit vast weer zo een overgehyped tent was maar woow dit was echt verassend lekker. Ik ben Fan!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Dankjulliewel. Ik heb genoten, nogmaals mijn complimenten aan de chef!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In tijden niet zo erg genoten als vandaag! Alles was perfect. De kip was schoon en lekker mals, de broodjes waren super zacht en de pulled chicken fries waren goed op smaak gemaakt. Alles was boven mijn verwachtingen. Zeker een aanrader.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. Ga er zeker nog een keer wat bestellen alleen jammer van dat het wat langer duurde online werd aangegeven dat ik 17.30 kon afhalen maar heb gewacht tot 1800. Hoop dat daar aan gewerkt word.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam heerlijk warm aan en snel! Ga zeker vaker bestellen. Ook vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, alleen voor mij een beetje te zout

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk alleen wel heel lang moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zeggen happy wife happy life en mijn vrouw was heel happy met het eten dus ik ook😂 De burgers waren echt heerlijk en die pulled chicken waffle fries waren ook echt lekker! Als ik mijn vrouw gelukkig wil houden dan bestel ik vaker bij jullie dus tot morgen 😂

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wel echt lekker maar super veel had de helft moeten weggooien zonde van het eten en van het geld anyway hoop dat er kleinere porties beschikbaar zijn in de toekomst en jullie bezorgers mogen er wel wezen hoor echte mooiboys groetjessssss

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker maar de wachttijden voor afhaal zijn veel te lang :(

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Cheeseburger en friet was super lekker! Ik ga hier vaker bestellen 😍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers medium gebakken met echte ambachts brood. Top services en een vriendelijke koerier!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en top service! Vriendelijk personeel en erg behulpzaam, maar nog belangrijker was de kwaliteit van het eten. Het ziet er niet alleen lekker uit, maar het smaakt ook super lekker! Beter dan verwacht en zeker een aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan. De shrimp fries en de kip burger waren mijn favoriet. Tot de volgende bestelling !!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk genoten van het eten. De porties waren precies goed en de smaken ook erg goed gecombineerd. Het was lekker warm, goed verpakt en perfecte service. Werd netjes gebeld bij afleveren door hele vriendelijke man. Ik zal zeker terugkomen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het was heerlijk! Mooi op tijd, alles was warm en de porties waren enorm! Volgende keer de burgers proberen. Keep up the good work. Ik was erg gecharmeerd van hoe alles verpakt was met leuke Patty stickers! Eindelijk iemand die weet hoe het werkt ;).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker. Grote burger. Vol smaak. Kip was echt crunchy. Wafel friet ook lekker. Voor herhaling vatbaar!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag de loaded shrimp fries besteld een patty’s crunchy chicken burger en de avocado burger. Ook had mijn vriendin de build your own fries met alleen kaas sauce. Het was allemaal echt heerlijk. Voor de vegans onder ons was die avocado burger echt THE BOMB. Het kwam heerlijk warm aan, lekker gekruid en de kaassauce was gewoon te smeuïge voor het leven. Ik ga 100% nog eens bestellen!!! De bezorger was ook super vriendelijk en ik had een hele leuke jongen man aan de telefoon die nog vriendelijker was!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk en warm nog. duurde wel wat langer dan aangegeven maar het was het wachten waard.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste burger ever!! En een super vriendelijke service

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste x gegeten en het eten was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm. ga hier vaker bestellen. Milkshakes zijn ook errug lekker

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun burgers zijn heerlijk! Veel saus, maar heerlijk:) Vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Ook de sweet potatoes met garnalen is een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De burgers waren overheerlijk. Boven mijn verwachting. Erg mals en rijk gevuld. Als extraatje zijn de verpakkingen leuk voor foto s op social media :):)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HEEEEERLIJKKKK!!! Ik kreeg zelfs een gratis brownie. Ik heb genoten! 10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De burgers en loaded fries zijn heerlijk!! De bbq beefburger was het lekkerst! De kipburger vond ik iets missen. De loaded fries zijn hemels lekker!! Oh en de shakes zijn ook zeker aan te raden, niet machtig zoals ze eruit zien. Wat echt minder bij ons was, ondanks wij van tevoren hadden besteld voor afhaal, wij langer dan een half uur moesten wachten. Wellicht hadden ze de bestelling over het hoofd gezien, want super druk leek het niet.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal vanuit Rotterdam gekomen & het was het echt waard!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service, bestelling werd naar de auto gebracht. Kregen er zelfs een super lekkere gratis chocolademilkshake bij, zomaar. De “bezorger” was ontzettend vriendelijk. En dan het eten, wauw!!! Veel meer dan je verwacht en heeeeerlijk, echt mijn geld waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Shrimp fries was gru-uw-elijkkk!!! Op naar volgende bestellingenn!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker! Heel erg klantvriendelijk en zeker voor herhaling vatbaar 💕💕

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en vers eten en wat een lieve bezorger!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 5 minuten eerder dan de aangegeven bezorgtijd, dus dat was netjes. Het eten was ook nog wel een beetje warm voordat het aankwam dus dat was ook goed. We hadden 2 keer shrimp loaded fries besteld, waarvan eentje extra spicy en eentje normaal. Er was eenmaal bezorgd niet aangegeven welke spicy was en welke niet. Je kon dit ook niet zien. Daarnaast waren er in beide porties gering aantal shrimps aanwezig voor de prijs . Het eten was verder wel smaakvol, maar volgende keer graag dus meer shrimp aangezien je daar ook voor betaald!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke beefburger met bbq saus. Zeker een aanrader

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en ben absoluut tevreden! Het eten was top en de bezorging was ook nog eens op tijd! Je krijgt zeer zeker waar voor je geld. Al met al een top zaak! Mijn complimenten :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker alleen zo jammer dat mijn hotdog zo koud was aangekomen niet eens lauw maar echt koud en dat voor die prijs echt heel jammer, vooral omdat jullie eten echt lekker was

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw dit was echt heeerlijk!! Een aanrader!! Lekker , vers perfect

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wafelfriet met pulled chicken was erg lekker maar voor dat bedrag had de portie wel iets groter gemogen . De pounder burger had een lekkere saus maar het vlees zelf vond ik beetje tegenvallen helaas: qua smaak maar ook qua hoe t eruitzag. Als extraatje nav een fooi die ik had gegeven kreeg ik mozarellasticks gratis; dat vond ik superattent en klantvriendelijk van Patty's. Tussen bestellen en bezorging zat een half uur dus dat was ook top! Ben zeker van plan om nog een aantal andere gerechten te proberen, o.a. friet met shrimp hopelijk dan een iets grotere portie 😁😉

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en overheerlijke cinnabon

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was super koud Friet was erg lekker en milkshake strawberrie ook!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Loaded fries zijn mijn favoriet, zeker een aanrader.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. 👍🏻

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER LEKKER! zeker voor herhaling vatbaar !

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zeer snel, kwaliteit en service op een zeer hoog niveau. Kortom zeer lekker burgers vele bedrijven kunnen veel leren van Patty’s Burgers and Fries. Ik kom zeker nog een x terug en is zeker aan te raden zonder twijfels.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had hier en daar beetje veel zout maar verder....niks op aan te merken, zowel bereiding als bezorging waren top supersnel en superlekker!! Bestel heel vaak eten maar dit is echt een aanrader.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WOW, heerlijk eten. Geweldige sausjes, eten kwam warm aan & alles ziet er echt top uit. Very american vibe. Loaded fries en hotdog echt een aanrader!! En de oreo shake was 🤤